Genomen Maatregelen COVID-19

FORD BLUE DAYSKom en ontdek ons elektrisch- en hybride gamma

Als u overweegt om over te stappen op een elektrisch voertuig, dan is het belangrijk dat u de verschillen onderling begrijpt. Wij helpen u graag met het maken van de juiste afweging en doen dit daarom dan ook het liefst persoonlijk. Op deze pagina zullen we u kort informeren over de Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid en All-Electric-voertuigen. Voelt u zich alstublieft vrij om ons vrijblijvend te contacteer voor algemene vragen of voor vragen over elektrisch rijden!

   


 • Elektrisch en Plug-in Hybrid
 • Klaar voor de elektrische toekomst

  Bij ons hele gamma volledig elektrische en Plug-in Hybrid voertuigen bieden we openbare oplaadkabels, standaard of als accessoire, afhankelijk van het model dat bij u past. Hybride en elektrische auto's kunnen ook thuis eenvoudig worden opgeladen.

  Neem contact op


 • Ford Tourneo Custom
 • Gebouwd voor efficiëntie

  De nieuwe Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) is speciaal gebouwd om passagiers efficiënter dan ooit te vervoeren. Slimme, hybride technologie helpt de uitstoot tot een minimum te beperken. Terwijl intelligent design een verfijnd interieur creëert waar iedereen van kan genieten.

  Stel ons een vraag


 • Ford Puma hybride
 • Eis uw ruimte op

  De nieuwe Ford Puma: een mensgericht ontwerp. Opvallende styling. EcoBoost Hybrid efficiëntie. De nieuwe Ford Puma zoekt niet naar aandacht. Zijn verfijnde elektrische aandrijving eist de aandacht op.

  Neem contact op


 • Herontdek avontuur

  De nieuwe Ford Kuga komt in 2020 met 3 verschillende hybride technologieën. De Plug-in Hybrid schakelt tussen benzine en elektriciteit. Is een plug-in niks voor u? Kies dan voor de zelfopladende EcoBlue Hybrid of de volledige Hybrid optie.

  Stel ons een vraag

Nieuws


Algemene Voorwaarden Privacyverklaring Vacatures